Masina fum greu cu gheata carbonica in Iasi

Masina fum greu cu gheata carbonica este folosita pentru efectul de fum greu la dansul mirilor sau pentru prezentari.

Gheata carbonica este ambalata in cutii ce contin 17 kg la pretul de 210 ron/cutie. Comanda se da cu 2-3 zile inainte de data evenimentului. Pentru validarea comenzii se achita un avans de 50%.

Este cel mai important, fotografiat, filmat moment al nuntii. Masina de fum cu gheata carbonica genereaza o patura de fum care acopera ringul de dans iar cei doi miri vor parea ca plutesc. Astfel dansul mirilor va parea mult mai special si va crea o imagine de neuitat pentru invitati. Efectul creat de masina de fum cu gheata carbonica este foarte impresionant si feeric. Masina de fum functioneaza cu 8-12 kg de gheata carbonica. Comercializam si gheata carbonica separat pentru efecte speciale la primirea invitatilor in cupe de sampanie sau la servitul vinului in carafe.

Pentru cei care doresc sa obtina acelasi efect de fum si au citit pe google de aranjarea unor boluri cu apa calda in jurul ringului de dans va recomandam din experienta sa nu folositi aceasta solutie deoarece efectul creat este zero. O astfel de solutie nu poate inlocui efectul creat de masina de fum mai ales intr-un moment atat de important cum este dansul mirilor.

Pentru localitatile in afara Iasului masina de fum cu gheata carbonica nu se inchiriaza singura ci doar intr-un pachet de servicii din motive de eficienta si rentabilitate. In pachet este inclus si operatorul masinii de fum greu.

Pentru efectul de fum greu folosim masini profesionale din inox de 2000 w si 3000 w cu ventilator pentru imprastierea uniforma a fumului greu. Va putem oferi mai multe solutii pentru dansul dvs in functie de intensitatea efectului de fum greu si de marimea ringului de dans. Datorita faptului ca folosim masina profesionala in pachet este inclus si operatorul dedicat astfel ca dvs nu trebuie sa mai aveti in grija reusita momentului.

1. Efect de fum greu mediu si ring de dans de dimensiuni mici –masina de fum cu gheata carbonica modelul 2000 w

2. Efect de fum greu spectaculos si ring de dans mediu -masina de fum cu gheata carbonica modelul 3000 w

3. Efect de fum greu spectaculos si ring de dans mare – 2 masini de fum cu gheata carbonica.