Bijuterii
Colier unicat, lucrat manual din ametist cu elemente de argint
•AMETIST: Cunoscuta drept calmant natural, aceasta piatra ne ajuta sa dormim în pace si încurajeaza visele premonitorii. Este piatra mintii.Induce calmul si claritatea in gandire,acolo unde exista anxietate si confuzie.Purtati ametist daca vreti sa fiti in legatura cu propria intuitie.Ametistele te ajuta sa inveti toate lucrurile spirituale,mistice si psihice.Ajuta in toate cazurile de dependenta(alcool,mancare,fumat). Ametistul e foarte bun pentru persoanele care muncesc prea mult,super-stresate sau incarcate psihic pentru ca are efecte de calmare excelente.
Ulei Argan 40ml
Uleiul de argan este numit aurul Marocului, pentru ca acolo creste arborele de argan.
Este un ulei “bio” adica nu contine urme de pesticide sau alte elemente daunatoare. Este obtinut prin presare la rece. Uleiul de Argan este uleiul cel mai rar din lume: pentru a obtine un litru de ulei, este necesara productia a circa 6 arbori Argania Spinosa. Este extrem de bogat in vitamina E si steroli, ceea ce inseamna ca are proprietati antioxidante excelente.
In cosmetica are adevarate proproetati miraculoase. Poate fi folosit ca atare, in stare pura sau la fel de bine il puteti incorpora in crema dvs preferata fie de corp fie pentru fata, pentru masaj, hidratare, refacerea filmului hidrolipidic, efect anti-imbatranire datorita proprietatilor antioxidante, cicatrizant.
Poate fi folosit de femeile insarcinate la prevenirea vergeturilor, elasticizarea pielii corpului si a zonei perineale. Dupa nastere este foarte util la masarea sanilor si a burtii pentru prevenirea lasarii pielii
Poate fi folosit pentru intarirea parului (inainte de spalare cu 30 min, pe toata lungimea parului, sau pe parul curat, pentru stralucire), pentru fortifierea unghiilor fragile si casante (se pune o cantitate egala de ulei de argan si zeama de lamaie intr-un vas si se tin unghiile 10-15 min).
Ulei Argan 60ml
Uleiul de argan este numit aurul Marocului, pentru ca acolo creste arborele de argan. Este un ulei “bio” adica nu contine urme de pesticide sau alte elemente daunatoare. Este obtinut prin presare la rece.
Uleiul de Argan este uleiul cel mai rar din lume: pentru a obtine un litru de ulei, este necesara productia a circa 6 arbori Argania Spinosa.
Este extrem de bogat in vitamina E si steroli, ceea ce inseamna ca are proprietati antioxidante excelente. In cosmetica are adevarate proproetati miraculoase. Poate fi folosit ca atare, in stare pura sau la fel de bine il puteti incorpora in crema dvs preferata fie de corp fie pentru fata, pentru masaj, hidratare, refacerea filmului hidrolipidic, efect anti-imbatranire datorita proprietatilor antioxidante, cicatrizant.
Poate fi folosit de femeile insarcinate la prevenirea vergeturilor, elasticizarea pielii corpului si a zonei perineale. Dupa nastere este foarte util la masarea sinilor si a burtii pentru prevenirea lasarii pielii
Poate fi folosit pentru intarirea parului (inainte de spalare cu 30 min , pe toata lungimea parului, sau pe parul curat, pentru stralucire), pentru fortifierea unghiilor fragile si casante (se pune o cantitate egala de ulei de argan si zeama de lamaie intr-un vas si se tin unghiile 10-15 min).
Colier unicat, lucrat manual, din coral rosu cu trandafiri coral rosu
Coralul nu este o piatra pretioasa in adevaratul sens al cuvantului, ci un produs de viata marina. Cu toate acestea, a fost folosit ca o bijuterie din vremuri preistorice. Cu o istorie în sensul religios, ca fiind una dintre cele sapte comori în scripturile budiste. Coralul a fost mult timp crezut a fi un talisman puternic impotriva spiritelor rele si uraganelor. Are efect de a reduce fluxul sanguin, contribuind in anemie, si se crede ca da întelepciune purtatorului si previne episoadele de dezechilibru psihic.
Ulei Argan 100ml
Uleiul de argan este numit aurul Marocului, pentru ca acolo creste arborele de argan. Este un ulei “bio” adica nu contine urme de pesticide sau alte elemente daunatoare. Este obtinut prin presare la rece.
Uleiul de Argan este uleiul cel mai rar din lume: pentru a obtine un litru de ulei, este necesara productia a circa 6 arbori Argania Spinosa.
Este extrem de bogat in vitamina E si steroli, ceea ce inseamna ca are proprietati antioxidante excelente. In cosmetica are adevarate proproetati miraculoase. Poate fi folosit ca atare, in stare pura sau la fel de bine il puteti incorpora in crema dvs preferata fie de corp fie pentru fata, pentru masaj, hidratare, refacerea filmului hidrolipidic, efect anti-imbatranire datorita proprietatilor antioxidante, cicatrizant.
Poate fi folosit de femeile insarcinate la prevenirea vergeturilor, elasticizarea pielii corpului si a zonei perineale. Dupa nastere este foarte util la masarea sinilor si a burtii pentru prevenirea lasarii pielii
Poate fi folosit pentru intarirea parului (inainte de spalare cu 30 min , pe toata lungimea parului, sau pe parul curat, pentru stralucire), pentru fortifierea unghiilor fragile si casante (se pune o cantitate egala de ulei de argan si zeama de lamaie intr-un vas si se tin unghiile 10-15 min).

