Sculpturi fructe Iasi

Imperatoria realizeaza sculpturi fructe si mese de fructe pentru orice tip de eveniment

Realizam sculpturi fructe, mese de fructe cu frigarui fructe asortate, platouri de fructe aranjate estetic. Ele sunt prezente tot mai des la evenimente ca nunti, cumatrii, petreceri private. Sunt o atractie importanta pentru orice eveniment special. Imbogateste aspectul mesei de fructe, invitatii fiind placut impresionati. Modalitatile de realizare a mesei de fructe sunt foarte variate, spectaculoase, atragatoare.

Sculpturile fructe confera evenimentului dvs. eleganta si rafinament.  Realizam sculpturi fructe mai ales in pepeni rosii sau galbeni. Se folosesc aceste fructe pentru ca efectul estetic este maxim. Arta sculpturilor in fructe si legume provine din Thailanda de acum 700 de ani.

Folosim cutite si forme speciale pentru a realiza aceste sculpturi. Perioada de timp in care rezulta produsul finit – pepenele este de 30 min pana la 1h. Realizarea sculpturilor fructe necesita rabdare, atentie si experienta. Tehnica sculpturii in fructe necesita timp pentru perfectionare. Totul depinde de complexitatea modelului ales. Am realizat de curand si palmieri cu fructe. Sunt un detaliu estetic exceptional apreciat de toti invitatii. Calitatea,  aspectul si aranjarea sculpturilor fructe realizate de noi ne recomanda pentru evenimentele dumneavoastra.

20121006_192700 (Small)

sculpturi fructe